Välkommen till LUF Väst!

Liberala ungdomsförbundet Väst är distriktet som täcker hela Västra Götalands- och hallandregionen. Idag har vi aktiva klubbar i Södra Älvsborg, Storgöteborg och Halland – men vi stannar inte där. För varje dag som går blir vi större och större och vi ger oss inte förrän det liberala budskapet når varje hörn av vår region. Här på vår hemsida kan du läsa vår tidning Liberala kuriren eller vårt handlingsprogram, vad vi har för klubbar, vilka som sitter i distriktsstyrelsen och hur du gör för att bli aktiv i förbundet.

Vill du bli medlem i LUF Väst? Klicka här.
Vill du engagera dig i en av våra klubbar? Se kontaktinformation under knappen klubbar.

Följ oss i sociala medier

Så blir du aktiv

Om du är nyfiken på våra aktiviteter men inte medlem än, är de flesta av våra aktiviteter öppna oavsett medlemskap. När du blivit medlem (gratis!) är du välkommen till vår FB-grupp och att hänga med på nationella LUF-evenemang!

Våra åsikter

LUF Väst antar varje år ett handlingsprogram med våra officiella åsikter i olika frågor. Alla våra åsikter har röstats igenom på vårt årsmöte som hålls i början på varje år. Läs vad vi tycker genom att klicka på knappen.

Klubbar och nätverk

Är du intresserad av en särskild fråga? Då kan du engagera dig i ett nätverk som jobbar med just det området. Distriktet har även lokalföreningar i olika delar av Stockholm som kallas för ”klubbar”. Vilka nätverk och klubbar vi har aktiva just nu hittar du genom att klicka på knappen.

Vår medlemstidning

Liberala kuriren är vår medlemstidning som var aktiv sedan 1942. Många olika liberala giganter som senare har blivit reportrar och ledarskribenter har börjat sin resa på Liberala kurirens redaktion.

Vår styrelse

Distriktsstyrelsen är vårt högst styrande organ efter årsmötet och de ansvarar för den löpande verksamheten som medlemsträffar, utbildningar och Café Liberal. Här ser ni de som ingår i LUF Västs distriktsstyrelse.

Våra stadgar

Man kan beskriva stadgarna som ”lagarna” för en förening. De reglerar vilka roller alla delar av distriktet har, hur man ska hantera pengar eller hur man ska välja folk till olika poster. Klicka på knappen nedan för att se våra aktuella stadgar.

Kontakt:

Johannes Bexell

Distriktsordförande

Johannes är distriktets främsta företrädare och representerar LUF Väst i externa sammanhang och leder styrelsearbetet. Kontakta Johannes om du har frågor om LUF Västs politik eller om du vill engagera dig i distriktet, 

vast@luf.se

070 958 95 07

Fanny Hessel

Distriktsombudsperson

Fanny ansvarar för distriktets administration. Kontakta henne om du vill diskutera skolkampanj, bokbord eller har andra organisatoriska frågor.

fanny.hessel@luf.se

070 776 68 21

Mejl: vast@luf.se
Bankgiro: 496-4193
Organisationsnummer: 857200-4375