Västernorrland


Välkommen till LUF Västernorrland!

LUF Västernorrland är ett aktivt distrikt som ständigt står vid barrikaderna för att kämpa för din frihet! Med syfte att göra Västernorrland ännu mer liberalt, feministiskt och humant! Alla människor i Västernorrland ska kunna leva ett liv i fri från förryck från staten, patriarkatet eller rasister.

Distriktet har kontinuerliga aktiviteter varje tisdag, något vi har valt att kalla för LUFT. LUFT är ett koncept som går ut på att vi har olika aktiviteter varje tisdag. Det kan vara allt ifrån debattkvällar, filmkvällar och Café Liberal (talarkvällar med intressanta talare). Alla LUFT äger rum kl.18:00 i vår lokal på Kyrkogatan 16B i Sundsvall. Vi har också aktiviteter i andra delar av länet och ibland även längre helgaktiviteter. Det finns inget kvar på att vara medlem för att delta under våra aktiviteter, alla är varmt välkomna!

Vill du vara en del av Liberala Ungdomsförbundet i Västernorrland ? Tveka då inte att höra av dig till oss på sociala medier där vi heter lufvasternorrland eller kontakta distriktsordföranden eller någon annan i distriktsstyrelsen. Vi hoppas vi ses någon gång framöver!

Vaice Moshref är LUF Västernorrlands ordförande och representerar LUF i externa sammanhang och ansvarar för verksamheten. Han svarar också för distriktets krishantering, arbetsledning och har ett övergripande ansvar för distriktet.

Kontakta oss på: västernorrland@luf.se