Välkommen till LUF Uppsala!

Bor du i Uppsala län? Tycker du att du vet bättre än klåfingriga politiker hur du ska leva ditt liv? Tycker du att frihet är en bra grej? Du har du kommit alldeles rätt. Välkommen till Uppsalas häftigaste frihetsrörelse.

Många startade sitt engagemang i LUF genom att gå på ett så kallat Café Liberal. Café Liberal är talarkvällar då olika talare bjuds in för att prata om intressanta och spännande frågor som sedan diskuteras. Det är inga krav på medlemskap eller förkunskaper, det är bara att dyka upp! Kontakta distriktsordförande Carl Sträng för att ta reda på när nästa Café Liberal äger rum. Som medlem kan du också gå med i vår Facebookgrupp

 Om du vill bli medlem gör du det här

Följ oss i sociala medier

Så blir du aktiv

Om du är nyfiken på våra aktiviteter men inte medlem än, är de flesta av våra aktiviteter öppna oavsett medlemskap. När du blivit medlem (gratis!) är du välkommen till vår FB-grupp och att hänga med på nationella LUF-evenemang!

Våra åsikter

LUF Uppsala antar varje år ett handlingsprogram med våra officiella åsikter i olika frågor. Alla våra åsikter har röstats igenom på vårt årsmöte som hålls i början på varje år. Läs vad vi tycker genom att klicka på knappen.

Kontakt

Oavsett om du är en nyfiken medlem eller en journalist som har frågor om vår verksamhet, åsikter eller företrädare kan man klicka på knappen nedan för att kontakta oss.