JOBBAMED

Vill du vara med och driva Sveriges fetaste frihetsrörelse? Liberala ungdomsförbundet utlyser tjänsten som förbundsombudsman (FOMB).

Tjänsten:
Som förbundsombudsman förväntas du sköta förbundets administrativa åtaganden, du kommer ha huvudansvar för medlemsregister, löpande ekonomisk administration, uppdateringar av hemsidan samt post- och avtalshantering. Utöver de grundläggande administrativa uppgifterna ingår också medlemsvård, informationsspridning och utbildning. Liberala ungdomsförbundet är en förening som består av flera olika distrikt, det kommer att ingå i din arbetsuppgift att biträda distrikten i deras arbete. Det är högt i tak, men det finns tydliga prioriteringar.

Du kommer ta plats på förbundsexpeditionen i Stockholm tillsammans med förbundssekreterare, resande ombudsman och förbundsordförande. Lokalerna delas även av generalsekreteraren för Liberala studenter.

Om dig:
Du är ansvarstagande, lösningsorienterad och stresstålig. Du har respekt för varumärket LUF och det ansvar som kommer med det i dialog med andra organisationer, företag och myndigheter. Du är inte obekväm med att i perioder jobba under oregelbundna tider såsom kvällar och helger. Du har inte heller några problem med att jobba målinriktat med deadlines och utvärderingar.

Du ska ha en grundläggande gymnasieutbildning. Körkort är meriterande och du delar givetvis våra värderingar.

Ersättning:
Tjänsten är på heltid och lönen sätts efter individuella förhandlingar med Liberala ungdomsförbundets verkställande utskott som också är dina arbetsgivare.

Tillträde:
13:e januari. En provanställningsperiod om sex månader tillämpas, det går att påbörja anställningen vid ett tidigare datum enligt överenskommelse.

Ansökan:
CV och personligt brev skickas per e-post till axel.nordberg@luf.se med en kopia till thea.andersson@luf.se senast den 15:e december 2015 men gärna tidigare då intervjuer sker löpande.

För mer information kan du ringa förbundssekreterare Thea Andersson på 0702995694.

Liberala ungdomsförbundet är en ideell fristående organisation anknuten till Liberalerna. Vi kämpar för din frihet. Vi bedriver liberal opinion i Sverige och riktar oss till ungdomar som är politiskt intresserade. För mer information om oss kan du besöka vår hemsida på www.luf.se.