Nu utlyser LUF redaktionsposterna för Liberal Ungdom. Liberal Ungdom är LUF:s medlemstidning som kommer ut fyra gånger per år och skickas till alla LUF:s medlemmar samt ett antal prenumeranter.

Att sitta i redaktionen innebär en unik möjlighet att utveckla sitt skrivande och få erfarenheter av redaktionellt arbete. Som redaktionsmedlem får du såväl intervjua, skriva artiklar och recensera som möjlighet att fördjupa dig i dina favoritfrågor eller nya idéer som du kan förmedla via tidningen. Vi söker flera olika roller, är du intresserad av att skriva, duktig på att illustrera eller gillar grafiskt arbete så är du välkommen med din ansökan.

Följande poster finns tillgängliga i redaktionen:

  • Redaktör
  • Skribenter
  • Art Director/Layout
  • Illustratör

Som redaktionsmedlem är det avgörande att du har en förmåga att hålla deadlines, är bekväm i att formulera dig på svenska, har en god förmåga att arbeta i lag och har möjlighet att arbeta efter riktlinjer från redaktören som har helhetsansvaret för tidningens teman, tryckdatum och schema. Som Art Director behöver du behärska Adobe Indesign eller motsvarande layout program – alternativt vara villig att gå en kurs med fexpen för att lära dig layout.

Du ansöker genom att skicka ett CV och ett kort personligt brev på en cirka en halv A4:a.

Frågor besvaras av kommunikationsansvarig Emilie Tilstam på emilie@romb.luf.se – hit skickas också ansökan!

Sista dagen att ansöka är den 27:e januari!