LIBERAL UNGDOM

Liberal ungdom är vår medlemstidning som går ut till samtliga medlemmar och ytterligare ett antal prenumeranter. Att sitta i redaktionen innebär en unik möjlighet att utveckla sitt skrivande och få erfarenheter av redaktionellt arbete. Som redaktionsmedlem får du såväl intervjua, skriva artiklar, recensera och fördjupa dig i dina favoritfrågor som du kan förmedla via tidningen. Vi söker flera olika roller, så är du kreativ och duktig på att illustrera eller gillar grafiskt material är du också välkommen med din ansökan.

De poster som går att söka är:
Redaktör
Skribent
Art director
Fotograf
Illustratör

För att ansöka om en plats i redaktionen skickar du in en kort redogörelse för vem du är, vilka erfarenheter du har av rollen och hur du tror du kan bidra till redaktionen till thea.andersson@luf.se

I Liberal ungdom är det viktigt att respektera deadlines samt att ha ett gott samarbete med resten av redaktionen. Vill du veta mer om Liberal ungdom går det bra att prata med Thea på thea.andersson@luf.se, eller på 0702995694. Sista ansökningsdag är måndag den 28:e september (snart!)

BYRÅN*

LUF:s senaste ideella kampanjbyrå söker nya stjärnor till sitt nätverk. Byrån* arbetar med snabbfotat kampanjmaterial som kommer i såväl tryckt som digital form. Byråns verksamhet har bara varit aktiv i några månader och här finns en stor chans att ta del av ett spännande och nytt projekt inom LUF som hittills fungerat superbra. I Byrån* blir du en del av ett kreativt team som får såväl hitta på nya idéer till nya kampanjer men också producera delar av vårt utåtriktade material, ibland i projekt som pågår under långa perioder och ibland på blixtkampanjer över ett fåtal timmar. LUF har flera intressanta flöden som ska fyllas med liberalism, det är i Byrån* det händer.

För att platsa i byrån krävs det att du navigerar på ett bra sätt i medielandskapet, har god koll på dagens politiska läge och superkoll på sociala medier och hur de fungerar. Det är önskvärt att du kan ta dig fram i de vanligaste grafiska programmen som Photoshop, In-Design eller motsvarande (med reservation för att alla vet att vilken app som helst räcker om du har en tillräckligt bra idé). Du är kreativ, kommunikativ och gillar att göra annars tråkiga resonemang smarta, genomtänkta och attraktiva.

För att ansöka till byrån* skickar du in en kort redogörelse för vem du är, varför du skulle platsa på posten och så bifogar du exempel på egenproducerat material, eller idéer du har på publiceringar i LUF:s namn. Skicka det till thea.andersson@luf.se. Sista ansökningsdag är måndag den 28:e september (också snart!!)