Brinner du för liberalismen i Sverige? Är du en ansvarstagande person som trivs med att arbeta organiserat i ett högt tempo och vill vara med och öka friheten i Sverige och världen är du den vi söker.
Tjänsten som valgeneral på Liberala Ungdomsförbundet innebär ansvar för att valrörelsen ska fungera på ett så bra sätt som möjligt. Det omfattar praktiska uppgifter såsom att arbeta i Excel och se till att vi har debattörer på alla debatter, arbetsleda våra kampanjarbetare och planera valkampanjer. Det kan också innebära att åka ut och debattera och kampanja när det behövs. Du kommer även att ingå i valledningen.
Helt enkelt får du en unik möjlighet att driva en valrörelse och se till att allting går som det ska för LUF under detta viktiga val. Att vara insatt i Excel kommer att underlätta ditt arbete. Hos LUF kommer du att arbeta i en liten grupp på förbundsexpeditionen tillsammans med förbundsorganisatören, kommunikatören, förbundssekreteraren och förbundsordförande Romina Pourmokhtari. Eftersom du kommer arbeta för ett ungdomsförbund ser vi gärna att du inte är äldre än 30.
Att arbeta för Liberala Ungdomsförbundet innebär en rolig tillvaro med många snabba bollar tillsammans med ett gäng härliga kollegor. Du får möjligheten att arbeta i den politiska hetluften och utveckla LUF:s organisation. Du får även uppleva vad som händer bakom kulisserna i ett politiskt parti under en valrörelse. Möjligheten att ha ansvar för arbetsledning av andra anställda är också en möjlighet för att få värdefull erfarenhet.
En relevant utbildning är meriterande men inte ett krav, likaså gäller erfarenhet av att tidigare ha varit aktiv i LUF. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.
Tjänsten är på heltid och i huvudsak placerad på förbundsexpeditionen i centrala Stockholm. Arbetstiden är huvudsakligen förlagd på veckodagar, men kvälls- och helgarbete kan förekomma. Anställningen börjar i april, med möjlighet till deltidsarbete i början om så önskas. Anställningen är tidsbegränsad och avslutas efter valet. Lön enligt överenskommelse.
Vi ser fram emot din ansökan med ett CV och ett personligt brev senast 20:e februari till info@romb.luf.se. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tillträde i april eller efter överenskommelse. Har du frågor om tjänsten så kontakta mer än gärna Liberala Ungdomsförbundets förbundssekreterare Hannes Sjöberg på hannes@romb.luf.se.