Liberala ungdomsförbundet är en frihetlig organisation vars främsta uppgift är att aktivera liberala ungdomar och stärka liberala värden i samhället. Med omkring 20 aktiva distrikt runt om i hela landet behöver organisationen stärkas med en eller flera personer som kan anordna kampanjer, vara administrativt behjälpliga och bedriva utvecklingsverksamhet i våra lokala föreningar runt om i landet. Liberala ungdomsförbundet söker därför ombudsperson/er.

Tjänstens arbetsuppgifter kommer bland annat att vara att hjälpa våra distrikt med kampanjer och medlemsvärvning. Utöver detta kommer även tjänsten innefatta administrativt arbete utifrån distriktens behov. Detta kan bland annat innefatta bokföring och anordnande av distriktsårsmöten. Tjänsten kommer även att innehålla verksamhetsutveckling utifrån de olika distriktens behov. Sådan verksamhetsutveckling kan bland annat vara utbildning av distriktsledningen och att arbeta med att förbättra distriktens interna jämställdhet. Den anställde kommer att arbeta målstyrt och rapportera till förbundsledning och förbundssekreterare.

Vi söker dig som har ett stort engagemang för liberala idéer och har erfarenhet av ideella organisationer. Du ska ha förmåga att värva medlemmar såväl som genomföra administrativt arbete. Körkort är meriterande. Tjänsten kan vara förlagd i Stockholm men även i andra delar av landet. Tjänsten kan innefatta heltid såväl som deltid. Allt detta beror på dig som söker. Tillsättning sker i början av augusti och senast vid terminsstart, lön förhandlas individuellt med Liberala ungdomsförbundets verkställande utskott.

Ansök senast den 17:e juni 2016 genom att skicka ditt CV och ett personligt brev på högst en A4:a till malin.rimmo@luf.se med en kopia till thea@romb.luf.se. Vi genomför intervjuer under de två följande veckorna efter sista ansökningsdag.