BLI VÅR KOLLEGA I VÅR
Brinner du för Europa? Är du en ansvarstagande person som trivs med att arbeta organiserat i ett högt tempo och vill vara med och öka friheten genom att säkra Simona Mohamsson en plats i Europaparlamentet? Sök då tjänsten som valgeneral på LUF!
Tjänsten innebär ansvar för att valrörelsen ska fungera på ett så bra sätt som möjligt. Det omfattar praktiska uppgifter såsom att arbeta i Excel och se till att vi har debattörer på alla debatter, arbetsleda våra kampanjarbetare och planera valkampanjer. Det kan också innebära att åka ut och debattera och kampanja när det behövs. Du kommer även att ingå i valledningen.
Tjänsten är på deltid och i huvudsak placerad på förbundsexpeditionen i centrala Stockholm, däremot är det inget krav att bo i Stockholm. Arbetstiden är huvudsakligen förlagd på veckodagar, men kvälls- och helgarbete kan förekomma. Anställningen börjar i mars. Anställningen är tidsbegränsad och avslutas efter valet. Lön enligt överenskommelse.
Vi ser fram emot din ansökan med ett CV och ett personligt brev senast 18:e februari i formuläret nedan. Där hittar du också mer information. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tillträde den 1:a mars eller efter överenskommelse. Har du frågor om tjänsten så kontakta mer än gärna Liberala Ungdomsförbundets förbundssekreterare Karin Pettersson på karin@luf.se.