Klubbar:

Följande klubbar ingår i LUF Storstockholms upptagningsområde. Vill du bli medlem, mer aktiv eller är nyfiken på vad vi håller på med så tveka inte på att kontakta någon av ordförandena. Häng med på utbildningar, på café liberal och på kampanjer – det är det bästa valet du kommer göra!

Vill du komma i kontakt med oss? Mejla stockholm@luf.se

Liberala Studenter Stockholm:

Liberala studenter Stockholm är Liberalernas studentförbund i Stockholmsområdet. Vi är organisationen för alla studenter med liberal värdegrund och kämpar för frihet, människors lika värde och det liberala bildningsidealet. Vårt mål är att göra de röda universiteten och högskolorna i Stockholm lite mer liberala och frihetliga. Så håll utkik efter våra blåa affischer och gör oss sällskap på nästa evenemang!

Läs mer här.

LUF Norrort:

Klubbens upptagningsområde inkluderar kommunerna Vallentuna, Täby, Danderyd, Lidingö, Österåker och Sollentuna.

Emelie Franén, klubbordförande
Melker Nordström, ledamot
Nathalie Dalnor Kiflemariam, ledamot

LUF Västra Stockholm

Klubbens upptagningsområde inkluderar kommunerna Solna, Sundbyberg, Norra delarna av Stockholms stad (Bromma, Hässelby, Vällingby, Kista, Rinkeby, Tensta, Spånga), Ekerö, Järfälla, Upplands-Bro, Sigtuna och Upplands Väsby.

LUF Södertörn:

Klubbens upptagningsområde inkluderar kommunerna Botkyrka, Tyresö, Huddinge, Huddinge, Salem, Nynäshamn, Nykvarn och Södertälje.

Vilgot Andersson, klubbordförande
Stella Holm, vice klubbordförande

Hannah Tiedman, ledamot
Joel Widemåne, ledamot
Naomi Oluwafemi, ledamot