Västernorrland


Välkommen till LUF Västernorrland!

LUF Västernorrland är ett aktivt distrikt som ständigt står vid barrikaderna för att kämpa för din frihet! Med syfte att göra Västernorrland ännu mer liberalt, feministiskt och humant! Alla människor i Västernorrland ska kunna leva ett liv i fri från förryck från staten, patriarkatet eller rasister.

Distriktet har kontinuerliga aktiviteter varje tisdag, något vi har valt att kalla för LUFT. LUFT är ett koncept som går ut på att vi har olika aktiviteter varje tisdag. Det kan vara allt ifrån debattkvällar, filmkvällar och Café Liberal (talarkvällar med intressanta talare). Alla LUFT äger rum kl.18:00 i vår lokal på Kyrkogatan 16B i Sundsvall. Vi har också aktiviteter i andra delar av länet och ibland även längre helgaktiviteter. Det finns inget kvar på att vara medlem för att delta under våra aktiviteter, alla är varmt välkomna!

Vill du vara en del av Liberala Ungdomsförbundet i Västernorrland ? Tveka då inte att höra av dig till oss på sociala medier där vi heter lufvasternorrland eller kontakta distriktsordföranden eller någon annan i distriktsstyrelsen. Vi hoppas vi ses någon gång framöver!

Styrelsen består av följande:

Distriktsordförande: Molly Mårtensson, 070-812 96 89
molly.martensson@gmail.com

Vice distriktsordförande: Elina Stenersen

Ledamöter:
Erik Lund
Fredrik Nordin
Soltan Bayramov