Basliberalen är Liberala Ungdomsförbundets utbildningshelg som riktar sig till nya medlemmar som är nyfikna på liberalism och politik. Du kanske varit aktiv ett tag eller är ny medlem och vill veta mer om LUF? Då är det här helgen för dig!

Nästa Basliberal äger rum helgen 25:e till 27:e september utanför Stockholm. Under helgen får du veta mer om Liberala Ungdomsförbundet och får lära dig mer om vad vi tycker om en mängd frågor som skolan, skatter, feminism och mycket mer. Du kommer också att få träffa unga liberaler från hela Sverige och lära känna nya personer inom förbundet. Ansvariga för Basliberalen är Liberala Ungdomsförbundet anställda och fler ansvariga från vår förbundsstyrelse kommer vara på plats under hela helgen.

För att anmäla dig till Basliberalen fyller du i formuläret här – när du är anmäld får du mer logistisk information om hur du tar dig till Basliberalen när det är dags! Om du har några frågor om Basliberalen kan du höra av dig till förbundsorganisatör Marcus Willershausen på marcus@romb.luf.se