Välkommen till LUF Storstockholm!

LUF Stockholm är det överlägset största och mest aktiva distriktet i LUF. Vårt syfte är att sprida frihet, feminism och liberala värderingar i Storstockholmsregionen. Här på vår hemsida kan du läsa om vad vi tycker, vad vi har för lokala klubbar och nätverk, vilka som sitter i distriktstyrelsen och hur du gör för att bli aktiv i LUF Storstockholm!

Har du frågor eller funderingar kan du vända dig till:  Distriktsordförande Marcus Willershausen (marcus@romb.luf.se)

Så blir du aktiv

Sugen på att bli aktiv i LUF Storstockholm? Här kommer lite information om hur du kan bli det:
Om du är nyfiken på våra aktiviteter men inte medlem än, är de flesta av våra aktiviteter öppna oavsett medlemskap. När du blivit medlem (gratis!) är du välkommen till vår FB-grupp och att hänga med på nationella LUF-evenemang så som Basliberalen, Universitet Liberal och kongressen!

Många startade sitt engagemang i LUF genom att gå på ett så kallat Café Liberal. Café Liberal är talarkvällar då olika talare bjuds in för att prata om intressanta och spännande frågor som sedan diskuteras. CL anordnas på onsdagar / torsdagar klockan 18 (fika från 17:30) i vår medlemslokal i Kristineberg. I Facebook-gruppen hittar du mer info om kommande Café Liberal.

Är du intresserad av en särskild fråga? Då kan du engagera dig i ett nätverk som jobbar med just det området. Distriktet har även lokalföreningar i olika delar av Stockholm som kallas för ”klubbar”. Vilka nätverk och klubbar vi har aktiva just nu hittar du under fliken ”Klubbar och nätverk”.

Vi vet att det kan vara lite svårt att börja engagera sig i ett politiskt ungdomsförbund. Men det är bra att komma ihåg att alla har varit nya någon gång. För att få lite mer kött på benen erbjuder vi alla nya medlemmar en fika med någon av vår ordförande eller våra 2 vice ordföranden. Dessutom kan du åka på riksförbundets utbildning ”Basliberal”. Där får du träffa andra nya medlemmar från hela Sverige och lära dig mer om liberalism och vad förbundet tycker i olika frågor. Vi betalar din deltagaravgift så det är helt gratis att delta!