Vid användning av bild, uppge fotograf: Linnéa Bjärum

Ett Europa som

tar strid för dig

Jag heter Simona och är göteborgare, storasyster och fotbollssupporter. Det gör mig arg att skurkstater tillåts förtrycka människor världen över och att vi som lever i demokrati inte är tillräckligt bra på att hjälpa dem i nöd. Det gör mig arg att klimatkrisen pågår och att du inte får bestämma över ditt eget liv.

Bara vi kan göra Europa till den globala frihetens försvarare och världens bästa klimatorganisation. Framtidens Europa är ditt! 

Om du känner samma ilska över ofriheter, men vet att det går att förändra – då hoppas jag att du vill vara en del av mitt lag och rösta på mig i valet den 9 juni. Här kan du läsa hur jag vill ta strid för dig, dina rättigheter och stå upp mot skurkarna i Europa.

 

Vill du komma i kontakt med Simona?

Press: Pressekreterare Cecilia Modig, cecilia@luf.se eller 076-181 35 09.

Övriga inbjudningar: Valgeneral Kajsa Karlsbro, kajsa@luf.se.

 

Nonsens.

Det borde inte vara känsligt att Taiwans lag får sin taiwanesiska flagga hissad under en av världens största barn- & ungdomsturnering det som borde vara känsligt är Kinas konstanta aggression mot Taiwan.

Göteborg är en av sponsorerna till turneringen och jag kommer

Tiblisi.

- Vi behöver er nu. För nästa gång du vill träffa kommer vi antigen vara fängslade eller så lever vi i exil, säger ”Luka” liberal oppositionen-politiker till mig under mitt besök i Georgiens huvudstad Tiblisi.

Vid Svarta havets kust finns ett litet bergigt land

Se fler tweets