Liberala ungdomsförbundet är Sveriges vassaste frihetsrörelse. I anslutning till Folkpartiet liberalerna samlar vi unga liberaler för att genomdriva nytänkande liberal politik. Hos oss formas framtidens opinionsbildare av ett rikt liberalt idéarv. Som anställd har du en nyckelroll i vår organisations uppgift att sprida liberala idéer och göra världen mer frihetlig.

Vi söker nu en deltidsarvoderad digital kommunikatör och grafiker som för ut Liberala ungdomsförbundets budskap i olika media samt designar tryckt material och merchendise. Arbetet leds av förbundssekreteraren och följer den dagspolitiska utvecklingen, vilket ställer stora krav på flexibilitet. Du som söker är kreativ, driven, initiativrik och uttrycker dig väl i skrift samt annan media. Du är självgående och har god samarbetsförmåga då arbetet innebär kontakter med förbundsrespresentanter, distriktsledningar och medlemmar över hela landet. Tjänsten kräver en grundläggande förståelse för opinionsbildande arbete och goda grafiska egenskaper. Tidigare engagemang i Liberala ungdomsförbundet eller liknande organisation är en fördel men inte ett krav. Självklart delar du Liberala ungdomsförbundets värderingar.

Goda kunskaper i Indesign, Photoshop (eller motsvarande programvara), WordPress och filmredigering krävs. Du bör ha erfarenhet av webbdesign samt färdigställande av tryckt material och merchendise.

Ersättning
Liberala ungdomsförbundet tillämpar individuell lönesättning. Vi premierar utbildning, erfarenhet och vilja till kompetensutveckling.

Anställning
25 procents arvodering. Mestadels distansarbete med flexibel arbetstid.

Ansökan
Meritförteckning och personligt brev skickas senast den 1:a maj
2015 med e-post till kajsa.dovstad@luf.se, med kopia till
ebba.tornerhielm@luf.se .

Mer information
För mer information kan du även ringa verkställande utskottets
ordförande Kajsa Dovstad på 070-832 58 48 eller förbundssekreterare
Ebba Tornérhielm på 070-734 57 15.