frihet, feminism, antirasism

Välkommen till Liberala ungdomsförbundet. Vi kämpar för din rätt att utforma ditt liv som du vill, fritt från förtryck från både staten och strukturer. För din frihet kan inte vänta.
Bli medlem

LUF är Liberalernas ungdomsförbund, vi kämpar för din frihet! Det kostar ingenting att bli medlem i LUF, men friheten är inte gratis. Hjälp LUF bli Sveriges fetaste frihetsrörelse, häng med på utbildningar, på café liberal och på kampanjer!

Därför är jag liberal

Jag heter Erik och jag är förbundsordförande för Liberala ungdomsförbundet.
Vreden över människors ofrihet brinner i mig. Att diktatorer tillåts förtrycka människor världen över, och vi som lever i demokrati gör så lite för att motverka förtrycket, gör mig arg. Att alla barn inte får det stöd som de behöver i skolan gör mig arg. Att klimatkrisen får pågå oförhindrat gör mig arg.

Om du känner samma ilska över världens ofriheter, om vreden brinner även i dig, då hoppas jag att du vill vara en del av mitt lag. Att du blir medlem i Liberala Ungdomsförbundet.

Välkommen.

Erik Berg, förbundsordförande LUF

Mer om mig och hur man kontaktar mig.

Nytt från Liberala ungdomsförbundet

Mötesuttalande från förbundsstyrelsemötet 17/2-24

Mötesuttalande från förbundsstyrelsemötet 17/2-24

Den 15:e februari tog migrationsminister Maria Malmer Stenergard emot ett betänkande med förslag på nya regler för arbetskraftsinvandring. Företrädare från såväl den nuvarande som den tidigare regeringen har retoriskt ställt svenska folket frågan om varför det ska...

läs mer

Vill du att LUF ska besöka dig?

Vi kommer gärna och besöker din skola för att prata om liberalism och hur vi vill förbättra Sverige.