Lokala klubbar

Utöver distriktets verksamhet har Liberala Ungdomsförbundet Storstockholm flera lokalföreningar i länet:

LUF Järfälla
Klubbstyrelse: Filip Holm (ordf), Albin Togerö (vice ordf), Sam Darvish
LUF Järfälla är Liberala Ungdomsförbundet i Järfälla kommun. Vi ses för att diskutera politik, kampanja för friheten och påverka Liberalerna. Följ oss på Facebook och hör av dig till klubbordförande Filip Holm (073-331 08 62 / holmfilip.film@gmail.com) om du har några frågor.

LUF Södertörn
Klubbstyrelse: Hanna Gunnerhed Burt (ordf), Ben Macdonald (vice ordf), Elias Wireby, Özkan Köse
LUF Södertörn är Liberala Ungdomsförbundet i södra Stockholms län. Vi träffas för att diskutera politik, kampanja för större frihet och påverka Liberalerna i mer liberal riktning!

LUF Tyresö-Haninge
Klubbstyrelse: Saga Kindstrand (ordf), Jonatan Svensson Glad (vice ordf), Adam Rudolfsson, Philipp Jäversjö, Marcus Böjel
LUF Tyresö-Haninge är Liberala Ungdomsförbundet i Tyresö, Haninge, och kringliggande områden. Vi träffas för att diskutera politik, kampanja och ta plats i Liberalerna.

LUF Täby-Danderyd
Klubbstyrelse: Johannes Sjölund (ordf), Michael Ström
Lierala ungdomsförbundet i Täby och Danderyd är Liberalernas ungdomsförbund i norrort. Vi kampanjar, anordnar talarkvällar och försöker påverka lokalpolitiken i en liberalare riktning. Tycker du om frihet? Då är du välkommen!
Gilla oss på Facebook: https://www.facebook.com/Lufdanderyd
Gå med i vår FB-grupp: https://www.facebook.com/groups/807795145923590s

Nätverk

Liberala Ungdomsförbundet Storstockholm har ett flertal nätverk för dig som vill fördjupa inom ett särskilt område.

EquaLiberals
EquaLiberals är ett nätverk i LUF Storstockholm där vi fördjupar oss inom jämlikhetsfrågor: Hur tillgodoser vi alla människors lika rättigheter och möjligheter? Vad tycker LUF och vad borde vi tycka? Hur gör vi arbetsmarknaden fri från diskriminering? I nätverket är alla som är intresserade av jämlikhetspolitik välkomna! Här kan vi dela och läsa intressanta artiklar, hålla träffar i medlemslokalen eller genomföra projekt av olika slag, exempelvis kampanjer till Stockholm Pride! För frågor om nätverket, kontakta Erika Apéll (0732116569 / erika@apell.nu) För att gå med i nätverket, gå med i FB-gruppen! 

Ideologiska nätverket
Välkommen till Ideologiska nätverket! Vårat mål är att starta upp och bevara en levande diskussion om ideologiska frågor kring liberalism. Då liberalismen är en ideologi som rymmer många olika tankar och perspektiv på samma problem är det viktigt att vi förstår vad vi menar när vi argumenterar för att någonting ”är liberalt”. Med en ökad kunskap och förståelse om liberalismen hoppas vi kunna skapa ett starkare intresse för LUF för såväl nya som gamla medlemmar.

 Om du vill gå med i den ideologiska nätverket är du välkommen att gå med i FB-gruppen! Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta Pontus Almquist 076-9454868

L-nätverket

Vad är egentligen kommunpolitik? Vilka olika typer av Liberalerna-möten finns det? Vad kan man göra i L, hur blir man aktiv och finns det nån LUFare som jag kan gå på mitt första möte med? Och när jag är aktiv – vem kan jag vända mig till för frågor och råd? Frågorna man har när man funderar på att bli, eller redan är, aktiv i Liberalerna brukar vara rätt många.L-mätverket består i huvudsak av en facebookgrupp där man kan diskutera sina erfarenheter och upplevelser av Liberalerna, be om råd etc. Du som vill bli aktiv kan även få hjälp med att ta kontakt med din L-förening och kanske hitta en annan LUFare att gå på ditt första möte med! Nätverket har även som mål att anordna ett antal träffar under året som bland annat ska syfta till att ge kunskap inom vad Liberalerna och kommunpolitik egentligen är.

Är du aktiv i Liberalerna eller nyfiken på att bli det? Gå med i LUF Storstockholms Liberalernanätverk på facebook genom att gå med i gruppen, eller skriva till Saga Bowallius (076-1708599 / sagabowallius@hotmail.com).

Medlemslokalgruppen
Medlemslokalgruppen är en arbetsgrupp i LUF Storstockholm som jobbar med att förbättra, förmysiga och förLUFa vår vackra medlemslokal.Tanken med gruppen är att aktivt jobba med att förbättra allt som rör medlemslokalen. Det kan handla om att köpa in en ny kaffemaskin, fixa inredningen, gör lokalen mysigare, begära pengar från arbetsutskottet med mera!Filip Björklund är ansvarig för arbetsgruppen. Du kan kontakta honom (073-2023480 / filipbjorklund@outlook.com) för frågor och är välkommen att gå med i FB-gruppen.