Kongress 2017

Här uppdateras sidan med information om kongressen 2017

Liberala ungdomsförbundet kallar härmed samtliga medlemmar till kongressen 2017.

Kongressen kommer att äga rum den 11:e till 13:e augusti. Kongressen är Liberala ungdomsförbundets högsta beslutande organ och samtliga medlemmar är välkomna att delta. Anmälan kommer att öppna senare i vår och hur du anmäler dig annonseras i god tid via mail.

Kongressen 2017 är en handlingsprogramskongress. Det innebär att vi kommer att behandla handlingsprogrammet. Det hittar du här: Handlingsprogram. Man kan också motionera till stadgarna. Du hittar förbundets stadgar här: Stadgar.

Motionstiden är härmed öppen. Observera att motioner enbart tas emot via denna länk: Motionera! Motionstiden stänger den 21:a april. Vi kommer löpande uppdatera den här sidan med information,  såsom plats, att anmälan är öppen, information från valberedningen samt kongressinformation i allmänhet.

Information som är bra att ha: 

Vad är egentligen en motion och hur skriver man en sån? Allt sånt får du svar på här: Allt om motioner

Valberedningen kommer att uppdatera med information senare i vår. Har du frågor till dem så är valberedningens sammankallande: Joakim Rönnbäck och han nås på joakim.ronnback@luf.se.

DeChargen är förbundets interna kontrollorgan för att se att organisationen följer stadgar, planer och policys. DeChargens sammankallande är Mattias Wallentin och han nås på mattias.wallentin@luf.se.

Frågor tas emot av förbundssekreterare Thea (thea.andersson@luf.se).